Tennissen bij TC Domstad

Introductie

TC Domstad is één van de grootste tennisclubs van Utrecht en omstreken met een schitterend tennispark naast zwembad Den Hommel. Het park beschikt over zestien smashcourt-banen. Deze baansoort is wat betreft speeleigenschappen en uitstraling vergelijkbaar met gravel. Op de banen kan het hele jaar door gespeeld worden en ze zijn na regen weer snel bespeelbaar.

TC Domstad is er voor iedereen: van beginner tot echte crack en van welp tot veteraan. De vereniging heeft zowel voor de recreant als de meer prestatief gerichte speler heel wat te bieden, zowel op als naast de baan. Dat blijkt uit de veelheid aan gezellige activiteiten die worden georganiseerd. Ook hebben we een goede selectie sterke spelers op niveau 3 en 4.

TC Domstad heeft tussen oktober en maart ook de beschikking over een blaashal op haar complex, zodat er in de winter gegarandeerd gespeeld kan worden.

Tennissen bij TC Domstad

Wil je tennissen bij de gezelligste tennisclub van Utrecht? Word dan lid.

Leden
kunnen vrij spelen op de buitenbanen van de club, zich inschrijven voor training, meedoen aan tal van gezellige activiteiten en voor de club uitkomen in de KNLTB-competities in het voor- en najaar.

Voor niet-leden zijn er ook diverse mogelijkheden om te tennissen bij TC Domstad. In het winterseizoen kan je bijvoorbeeld winter-dagcontract worden en zijn er diverse speelmogelijkheden in de blaashal. Ten slotte kan je natuurlijk meedoen aan ons Open Domstad Toernooi eind juli.

Meer info

Niet meteen gevonden wat je zocht? Kijk dan in de index onderaan deze pagina, of gebruik de zoekfaciliteit.