Dankwoord Francis van horeca Domstad

Beste Domstad-leden,

Zo einde van het jaar is het altijd een moment van terugkijken, bezinning en denken aan wat het nieuwe jaar je gaat brengen. Voor mij en het gezin was het een turbulent jaar nadat ik in mei getroffen werd door een herseninfarct.

Naast de impact voor mijzelf en het gezin was het ook voor mij persoonlijk van groot belang om zo net aan het begin van een nieuw tennisseizoen de boel draaiende te houden op Domstad. Het jaar daarvoor heb ik persoonlijk veel aandacht besteed aan verbeteringen m.b.t. klantvriendelijkheid en het drank- en eetaanbod. Juist het begin van het seizoen maakte mij enthousiast om deze lijn door te zetten, des te frustrerender was het dat dit mentaal en fysiek even niet lukte.

Via deze weg ik jullie allen vooral bedanken voor de gigantisch lieve aandacht via appjes, brieven, kaarten, bloemen etc. Ik ben daadwerkelijk sprakeloos geweest hoeveel positieve woorden ik van jullie heb gekregen met gelukkig ook veel relativering en een goede dosis humor.

Zo ook weet ik dat ik niet de service altijd heb weten te geven die ik voor ogen had maar ben ondertussen ook trots op het team dat er stond om ballen op te vangen. Ik kijk uit naar een nieuw tennisseizoen.

En zeker staan wij de komende maanden ook niet stil: zo gaan we het terras opknappen, zullen we wijzigingen aanbrengen in ons aanbod, leggen we meer focus op de aankleding van de tafels zowel binnen als buiten, gaat het team een barrista-cursus volgen, onderzoeken we de mogelijkheid om ook bestellingen langs de baan te kunnen doen, gaan we kijken hoe we met grootscherm ook EK voetbal en Olympische spelen gaan uitzenden, etc!

Mochten jullie specifieke wensen of tips hebben, ben ik zeer nieuwsgierig en app dit dan direct naar mij, zo is het direct bij de bron.

Graag wens ik jullie allen een zeer gezond, sportief en bovenal positief 2020 toe!!

Lieve groet,

Francis van Kaam
via app 06-51116967
Horeca-Domstad