Feedback

Nieuwe uitbater Francis stelt zich voor

Nieuwe uitbater Francis

''Ja, nu achteraf vind ik het ook wel een beetje luguber, maar het is niet anders. Ik hoorde op een crematie van de mogelijkheid om mee te doen aan de openbare aanbesteding voor TC Domstad. En deze mogelijkheid kwam voor mij precies op het goede moment. Ik ben en blijf ook eigenaar van Eetcafe Rex op de Nobelstraat, maar ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving,'' zegt Francis van Kaam (47). Hij wordt per 1 juli 2017 het nieuwe gezicht achter de bar bij TC Domstad.

Het toeval wil dat Van Kaam en zijn partner Geraldien, vorig jaar lid wilden worden, maar dat niet hebben doorgezet door drukke werkzaamheden. Nu komt hij de club alsnog versterken, maar dan vanuit een andere hoek. En ook hier zal het gezegde, 'nieuwe bezems vegen schoon', deel uitmaken van zijn plan om de service aan de leden van de club verder uit te bouwen.

Jupiler doet per 1 juli zijn intrede bij de club. Op de tap aangevuld met merkgerelateerde biertjes blond, donker en wit bier. "Zoek die maar in de Hoegaarden en de Hertog Jan sfeer. Het Texels Skuumkoppe blijft evenals een aantal oude bekenden op fles. Welke wijnen ik ga voeren weet ik nog niet. Voor de jeugd komt er ook een goed en betaalbaar assortiment. En dat geldt ook voor het eten. Ik werk graag met verse producten. We gaan ook meer presenteren, zodat het duidelijk wordt wat we hebben en wat de prijs daarvan is. Want hoe ik ook van feesten houd, ik vind het nu juist zo leuk om hier te maken te hebben met een breed publiek, van senior tot pupil, en daar moet je je bedrijfsvoering op aanpassen".

Om het iedereen naar de zin te maken zoekt Van Kaam de interactie met de commissies, maar ook met de leden op. Hoe, dat is een volgende stap. "Je kunt nooit iedereen tevreden stellen, maar je kunt wel je best doen om zoveel mensen te bereiken."

Nieuw is niet alleen een deel van het personeel. Zo zullen, naast Van Kaam zelf, zijn huidige bedrijfsleiders Raphael Peeters en Jesse Gruyters ook regelmatig achter de bar van TC Domstad te vinden zijn. Nieuw is ook Loes Ansems. Van de oude ploeg blijven Britt, Max, Cas en Julien.

Spiksplinternieuw is de eetservice die hij binnenkort wil invoeren. Via sms, app (06-51116967) en/of de Domstad-site valt er straks voor de avond een daghap naar keuze te bestellen. "Ik heb gehoord dat het hier 's avonds vaak druk is en men soms moet wachten. Door deze service kan iedereen direct na het werk komen tennissen en daarna eten, of andersom natuurlijk. En zo zullen er langzaam maar zeker nog wat vernieuwingen komen, aan de bar bijvoorbeeld. Maar we gaan eerst maar eens beginnen met het jeugdkamp. Een mooier begin kan haast niet, daar krijg ik echt energie van."

Zie ook: Clubhuis