Feedback

Clubhuis

Geen zin om te koken? Geen zin om te wachten op de baan?

Vanaf heden kan er gegeten worden in het clubhuis van TC Domstad. Vanaf 18.00 uur staat de keukenbrigade van Francis van Kaam doordeweeks voor iedereen gereed. Superhandig is als je even belt of appt op 06‑51116967, dan kun je doorgeven wat je wilt eten. Bellen/appen kan tot 16.00 uur. Francis is ook bereikbaar via mail.

Er is keuze uit: biefstuk met champignons en ui of een saté met kroepoek (€ 10,-), hamburger met ui en tomaat en kaas (€ 9.50), geitenkaassalade (€ 9,-) en een wekelijkse wisselende dagschotel (€ 8,-).

Alle gerechten worden geserveerd met verse frites en frisse salade.

Hoe te betalen?

Francis werkt met een nieuw kassasysteem. Je kunt via je KNLTB-pas bij de kassa een bedrag opwaarderen; contact of via de pin.

Uiteraard blijft 'gewoon' betalen ook mogelijk.

Het voordeel van de KNLTB-pas is dat je verder geen pasjes of geld meer mee hoeft te nemen. Ook handig voor ouders met kinderen! En het werkt snel.

Openingstijden

De horeca in het clubhuis is open maandag t/m vrijdag 18.00-23.30 uur, zaterdag en zondag 09.00-18.00 uur. Tijdens de competitie of andere evenementen gelden aangepaste tijden.

De serre beneden is overdag altijd open voor iedereen.

Zie ook: Nieuwe uitbater Francis stelt zich voor.