Feedback

Jeugd - Najaarscompetitie 2017 (zondag)

Programma

Hieronder vind je voor elk Domstad-jeugdteam een link naar het wedstrijdprogramma. Tijdens de competitie kan je hier ook terecht voor de uitslagen en de actuele stand.

Controleer altijd of een link daadwerkelijk bij de juiste poule uitkomt. Problemen kunnen doorgegeven worden via de feedback-icon ( ) rechts bovenaan deze pagina.

Indeling

Indeling Jeugd Najaarscompetitie 2017 (zondag)

De aanvoerders (A) krijgen begin september 2017 de competitiespullen uitgereikt. Daar krijgen zij nog apart bericht over. Mocht in onderling overleg iemand anders aanvoerder willen zijn, laat dat dan even weten aan de Jeugdcommissie.

Speeldata 2017

Spelers dienen beschikbaar te zijn op alle competitie- én inhaaldagen. Er wordt gespeeld vanaf 9.00 uur.

Competitiedag Speeldagen Inhaaldagen
Zondag

De regels

De afgelopen jaren zijn er onduidelijkheden geweest over de competitie. Hieronder zetten we daarom nog even een aantal regels op een rijtje:

  • Wanneer je je opgeeft voor de competitie betekent dit dat je alle dagen beschikbaar moet zijn. Ook de inhaaldagen zul je vrij moeten houden. Een andere sportactiviteit, een feestje, een uitje met familie: de competitie gaat altijd voor.
  • Mocht je niet alle dagen willen of kunnen en je toch een (aantal) keer wilt meespelen, kan je je als reserve opgeven. Kies dan hieronder in het formulier bij competitievoorkeur voor 'Reserve'.
  • Terugtrekking van een team (door terugtrekking van individuele spelers) kan de club op een forse geld­boete komen te staan. Afhankelijk van de redenen van terugtrekking kan dit op de individuele spelers verhaald worden.
  • Als het een keer regent, moeten de wedstrijddagen op de inhaaldagen ingehaald worden. Je team­genoten, je tegenstander en de competitieleiding rekenen op je, dus houd de competitiedagen vrij. Wanneer je een keer echt niet kan, regel je zelf een vervanger. Neem bij twijfel altijd contact op met de Jeugd­commissie.
  • De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de uitslagen aan de KNTLB via internet. De KNLTB geeft boetes aan verenigingen die te laat zijn met het doorgeven van de uitslagen, of wanneer een team bijvoorbeeld niet is komen opdagen. De boetes zijn voor rekening van de teams.
  • Ieder team heeft een aanvoerder. Deze wordt door de trainers in overleg met de Jeugdcommissie aangewezen.
  • De aanvoerder houdt de formulieren bij zich en zorgt ervoor dat de uitslagen op tijd ingevoerd worden. Omdat het voor de kinderen niet gemakkelijk is om deze taak op zich te nemen, verwachten we medewerking van de ouders. De ervaring leert dat wanneer de ouders van een team voorafgaande aan de competitie (tijdens de voorlichtingsavond competitie) met elkaar afspreken wie wat doet en wanneer, dat het goed verloopt.
  • We verwachten dat, wanneer je kind zich opgeeft voor de competitie, je als ouder ook je inspanning levert. Bijvoorbeeld aanwezig zijn tijdens wedstrijden, je team brengen naar een andere vereniging en/of uitslagen helpen invoeren op internet. Wanneer iedereen een bijdrage levert, kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat de kinderen leuke wedstrijddagen tegemoet gaan.

Nog meer informatie?

Op de website van de KNLTB kun je meer informatie vinden over de competities. Ook kun je hier tijdens de competitie terecht voor recente uitslagen en standen.

Voor overige vragen kun je contact opnemen de competitieleider van de zondag­jeugdcompetitie: Enno Christan 030-2970029.