Feedback

Jeugd - Tenniskids Najaarscompetitie 2017

Indeling

Hieronder vind je de indeling voor de Tenniskids Najaarscompetitie 2017 (rood/oranje/groen).

Indeling Tenniskids Najaarscompetitie 2017

Speeldata 2017

Rood/Oranje (World Tour)

zo

09

sep

zo

16

sep

zo

23

sep

zo

30

sep

zo

07

okt

Groen
Groen inhalen

Informatie

De KNLTB organiseert in het najaar van 2017 weer een Tenniskids-competitie voor Rood/Oranje (World Tour) en voor Groen. Er wordt gespeeld op zondag.

De wedstrijden zullen plaatsvinden bij TC Domstad of op tennisverenigingen in de buurt. De wedstrijden starten zondagochtend om 9.00 uur. De ontvangende vereniging kan de aanvangstijden aanpassen. Op tenniskids.toernooi.nl worden de aanvangstijden tegen die tijd vermeld.

Voor Rood en Oranje wordt gespeeld op aangepaste banen en rode en oranje ballen. De wedstrijden worden gespeeld in teamverband. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens, meisjes of gemengde teams.

Teams in Rood bestaan uit één tot zes spelers. Ze spelen wedstrijden met een puntentelling tot de zeven. Er wordt ongeveer 1,5 uur gespeeld. Hierin spelen ze veel wedstrijden.

Teams in Oranje bestaan uit twee tot zes spelers. Er worden twee gewonnen sets gespeeld. De wedstrijden in Oranje duren ongeveer 2,5 uur.

Voor Groen bestaan de teams uit ten minste vier personen. Hier wordt ook geen onderscheid gemaakt tussen jongens, meisjes of gemengde teams. Er wordt met groene ballen, vier enkelspelen en twee dubbelspelen gespeeld.

Meer informatie is te vinden op: tenniskids.nl.

Ieder team krijgt een teambegeleider aangewezen. Deze ouder zorgt er voor dat de ouders op de hoogte worden gehouden van de speeltijden, afmelding bij ziekte, wijzigingen en dergelijke. Dit gebeurt via een app-groep.