Feedback

Najaarscompetitie 2017

Definitieve indeling

Najaarscompetitie 2017

De definitieve indeling voor de Najaarscompetitie 2017 vind je in onderstaand bestand.

Definitieve indeling Najaarscompetitie 2017

De aanvoerder van elk team is cursief weergegeven.

Programma

Hieronder vind je voor elk Domstad-team een link naar het wedstrijdprogramma. Tijdens de competitie kan je hier ook terecht voor de uitslagen en de actuele stand.

Controleer altijd of een link daadwerkelijk bij de juiste poule uitkomt. Problemen kunnen doorgegeven worden via de feedback-icon rechts bovenaan deze pagina.

Speeldata en begintijden

Competitiedag Begintijd Speeldagen Inhaaldagen
Donderdagochtend 10.00 uur
Vrijdagavond 19.00 uur

vr

15

sep

vr

22

sep

vr

29

sep

vr

06

okt

vr

13

okt

vr

20

okt

vr

27

okt

vr

03

nov

vr

10

nov

vr

17

nov

Zaterdag Tussen 10.00 en 16.00 uur

za

16

sep

za

23

sep

za

30

sep

za

07

okt

za

14

okt

za

21

okt

za

28

okt

za

04

nov

za

11

nov

za

18

nov

Zondag Tussen 10.00 en 16.00 uur

zo

17

sep

zo

24

sep

zo

01

okt

zo

08

okt

zo

15

okt

zo

22

okt

zo

29

okt

zo

05

nov

zo

12

nov

zo

19

nov

Opzet

In een dubbelspelcompetitie worden er vier dubbels gespeeld. In een competitie met tevens enkelspelen zijn er voor dames- en herenteams vier enkels en twee dubbels, of twee enkels en drie dubbels per speeldag (de hybride teams). Voor de gemengde teams is er een dames- en herenenkel, een dames- en herendubbel en een gemengd dubbel.

Er worden verschillende klassen onderscheiden die per speeldag en per competitievorm een andere indeling naar rating hebben. Zie deze link voor de verschillende klassen per competitievorm.

Voor dubbelcompetities zijn bij de bepaling van de gemiddelde sterkte slechts de dubbelspeelsterktes relevant. Voor andere competities gaat het om het gemiddelde van de enkel- en dubbelspeelsterktes. Merk op dat de KNLTB bij de najaarscompetitie hiervoor niet de speelsterkte op je pasje gebruikt, maar je actuele rating op het moment dat wij de teams inschrijven de bij KNTLB (dat zal eind mei zijn).

Er wordt gespeeld over twee gewonnen sets, waarbij op vrijdag een eventuele derde beslissende set als een tien-punten tiebreak wordt gespeeld. Elke gewonnen partij levert één wedstrijdpunt op.

Competitiebijdrage

De competitiebijdrage per team bedraagt voor dubbelspelcompetities € 90,- (zowel mogelijk op donderdag­ochtend, vrijdag­avond, zaterdag en zondag, vier partijen per wedstrijd­dag), voor gemengde competitie of dames/heren enkel- en dubbelspel­competitie € 120,- (zaterdag/zondag, vijf partijen per wedstrijddag) en voor dames/heren enkel- en dubbelspel­competitie € 150,- (zaterdag/zondag, zes partijen per wedstrijd­dag).