Feedback

Open Indoor Wintercompetitie 2017/2018Algemeen

De Open Indoor Zondag Wintercompetitie 2017/2018 wordt gespeeld van 15 oktober 2017 t/m 11 maart 2018 in de blaashal van TC Domstad.

Selecteer hieronder je naam om naar je poule te gaan. Je vindt daar de poule-indeling, de stand en de contact­gegevens van de andere deelnemers in je poule. Tevens kun je er de uitslagen van gespeelde wedstrijden invullen.

Of kies direct een poule:

Belangrijk: Mocht je problemen ondervinden bijv. bij het opvragen van contactgegevens of bij het invoeren van uitslagen, meld dit dan via de feedback-icon rechts bovenaan de pagina. We kunnen het dan verhelpen voordat ook andere deelnemers er last van hebben.

Opzet en spelregels

Hoe werkt het?

 • Inhalen kan bij hoge uitzondering. Banen dienen van tevoren te worden gereserveerd bij de Organisatie Open Indoor Competitie. Ook als er een wedstrijd niet gespeeld wordt, dient dit te worden doorgegeven aan de organisatie zodat de banen kunnen worden ingezet voor inhalen.
 • Een wedstrijd duurt 1 uur en 30 minuten; dit is inclusief vijf minuten inspelen. De tijd houd je zelf in de gaten.
 • Je speelt in principe om twee gewonnen sets, maar de wedstrijd stopt na 1 uur 30 minuten. Ben je na 1 uur en 30 minuten spelen niet klaar met de sets dan geldt de game-stand zoals die is op het moment dat je stopt; alleen volledig gespeelde games tellen mee.
 • Voor een gewonnen set krijg je 2 punten; voor een afgebroken set (omdat de tijd om was) krijgt het koppel dat voor staat in games 1 punt; staat het gelijk in games dan krijgen beide koppels 1 punt.
 • Voer de stand bij voorkeur direct na de wedstrijd in via de TC Domstad Competitie-app, of als niemand de app beschikbaar heeft, spreek dan af wie de uitslag bij thuiskomst via de website invoert.
 • Je speelt met eigen tennisballen.
 • Deze competitie telt niet mee voor de KNLTB-ranking.
 • Op de laatste zondag van beide series is er voor de nummers 1 en 2 een presentje en is een hapje en een drankje voor alle deelnemers na hun poulewedstrijd. Als een team niet aanwezig is, vervalt de prijs.

Wat doe je bij verhindering?

 • Ben je ziek informeer dan zo snel als mogelijk de tegenstander. Een mailtje op zondagochtend naar de organisatie heeft geen zin.
 • Net als vorig jaar is het alleen mogelijk in te halen bij hoge uitzondering. In geval van verhindering zoek je allereerst een invaller van gelijke speelsterkte. Mocht er geen vervanger te vinden zijn of bij een blessure dan kan er in het uiterste geval worden ingehaald. De tegenstander moet dan wel akkoord gaan.
 • Er moet wel een baan worden gereserveerd. Alleen bij hoge uitzondering, een blessure bijvoorbeeld, maar niet vanwege een vakantie, kan er op een ander tijdstip worden ingehaald.
 • Is het inhaalmoment niet binnen een week geregeld, dan kan de tegenstander de partij als gewonnen opeisen (6-0 6-0). Kom je niet opdagen, dan heeft de tegenstander de wedstrijd gewonnen (6-0 6-0).
 • Een afspraak om een wedstrijd in te halen dient uiterlijk tien dagen waarop de oorspronkelijk geplande datum was te zijn vastgelegd via de Organisatie Open Indoor Competitie. Vermeld altijd de namen, de poule, de oorspronkelijke en nieuwe speeldatum en tijd!
 • Op de twee laatste speeldagen zijn er geen inhaalwedstrijden mogelijk. Kun je een van die twee dagen niet, dan kan de wedstrijd naar voren worden gehaald en gespeeld worden op een van de inhaaldagen. Hierop wordt alleen bij een blessure of ziekte en een akkoordverklaring van de tegenpartij en bij beschikbaarheid van een baan een uitzondering gemaakt.
 • Valt er een wedstrijd uit, dan graag doorgeven aan de organisatie zodat de baan gebruikt kan worden.
 • Zie de link Contactgegevens op je poulepagina op de site voor de telefoonnummers van je tegenstanders, of gebruik de TC Domstad Competitie-app om contact op te nemen met je tegenstanders. Alleen op die manier kan men bij de adressen komen, dit om de privacy te waarborgen.

Vragen en problemen

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje aan de Organisatie Open Indoor Competitie, onder vermelding van je poule, speeldatum en serie.

Ondervind je problemen met de website of de TC Domstad Competitie-app (bijvoorbeeld bij het invoeren van uitslagen), meld dit dan via de feedback-icon rechts bovenaan elke pagina. We kunnen het dan verhelpen voordat ook andere deelnemers er last van hebben.