Open Indoor Wintercompetitie 2019/2020

Algemeen

Tip: download de gratis TC Domstad-app voor Android of iOS (iPhone/iPad). Je hebt dan altijd de contactgegevens van je partner en tegenstanders bij de hand en je kunt direct na afloop van de wedstrijdavond de uitslag invoeren met je smartphone. Zoek op TC Domstad in de App Store of Play Store.

De Open Indoor Zondag Wintercompetitie 2019/2020 wordt gespeeld van 6 oktober 2019 t/m 15 maart 2020 in de blaashal van TC Domstad.

Selecteer hieronder je naam om naar je poule te gaan. Je vindt daar de poule-indeling, de stand en de contact­gegevens van de andere deelnemers in je poule. Tevens kun je er de uitslagen van gespeelde wedstrijden invullen.

Of kies direct een poule:

Belangrijk: Mocht je problemen ondervinden bijv. bij het opvragen van contactgegevens of bij het invoeren van uitslagen, meld dit dan via de feedback-icon rechts bovenaan de pagina. We kunnen het dan verhelpen voordat ook andere deelnemers er last van hebben.

Verhindering en inhalen

In geval van verhindering zoek je eerst een invaller van gelijke speelsterkte. Mocht er geen invaller te vinden zijn, kan er in het uiterste geval worden ingehaald. De tegenstander moet dan wel akkoord gaan! Stem de inhaaldatum minimaal één week van tevoren met hen af. De contactgegevens van je tegenstanders vind je in de TC Domstad-app of via de link Contactgegevens op je poulepagina op deze website.

Hieronder vind je het actuele schema met inhaalmogelijkheden. Alleen de witte vakjes zonder kruis zijn beschikbaar.

Je kunt een inhaaldag aanvragen door een mail te sturen aan de Blaashal-commissie. Geef hierbij aan:
- om welke poule het gaat;
- de oorspronkelijk geplande datum en tijd (deze voegen we weer toe aan de reservekalender);
- de gewenste inhaaldatum- en tijd.

De reservering is pas definitief na bevestiging door de Blaashal-commissie!

Alle wedstrijden moeten vóór de laatste speeldag zijn ingehaald.

Inhaalschema Open Indoor Wintercompetitie

Klik op het schema voor een vergrote weergave

Opzet en spelregels

 • Je kunt je wedstrijdschema bekijken via deze pagina en in de TC Domstad-app.
 • Als een wedstrijd, om wat van reden dan ook, niet kan doorgaan, moet je dit vooraf doorgeven aan de Blaashal-commissie, zodat de baan kan worden ingezet voor inhalen.
 • De starttijden van een wedstrijd worden gepland tussen 09:30 en 17:00.
 • Een wedstrijd duurt 1 uur en 30 minuten; dit is inclusief vijf minuten inspelen. De tijd houd je zelf in de gaten.
 • Je speelt in principe om twee gewonnen sets, maar de wedstrijd stopt na 1 uur 30 minuten. Ben je na 1 uur en 30 minuten spelen niet klaar met de sets dan geldt de game-stand zoals die is op het moment dat je stopt; alleen volledig gespeelde games tellen mee.
 • Voor een gewonnen set krijg je 2 punten; voor een afgebroken set (omdat de tijd om was) krijgt het koppel dat voor staat in games 1 punt; staat het gelijk in games dan krijgen beide koppels 1 punt.
 • Voer de stand direct na de wedstrijd in via de TC Domstad-app, of als niemand de app beschikbaar heeft, spreek dan af wie de uitslag bij thuiskomst invoert.
 • Kom je niet opdagen of weet je niet tijdig een inhaalmoment met je tegenstander af te spreken, dan verlies je de wedstrijd met 6-0 6-0.
 • Je speelt met eigen tennisballen.
 • Deze competitie telt niet mee voor de KNLTB-rating.
 • Op de laatste speelzondag van beide series is er voor de nummers 1 en 2 een presentje en is een hapje en een drankje voor alle deelnemers na hun poulewedstrijd. Als een team niet aanwezig is, vervalt de prijs. Natuurlijk is hier een uitzondering op als dit van tevoren is doorgegeven aan de Blaashal-commissie.

Vragen en problemen

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje aan de Organisatie Open Indoor Competitie, onder vermelding van je poule, speeldatum en serie.

Ondervind je problemen met de website of de TC Domstad Competitie-app (bijvoorbeeld bij het invoeren van uitslagen), meld dit dan via de feedback-icon rechts bovenaan elke pagina. We kunnen het dan verhelpen voordat ook andere deelnemers er last van hebben.