TC Domstad-app

TC Domstad-app

Download nu de TC Domstad-app op je smart phone of tablet. Beschikbaar voor iOS en Android. Zoek op TC Domstad in de App Store of Play Store.

Domstad-nieuws
Bekijk het laatste clubnieuws en ontvang notificaties bij nieuwe inschrijvingen en nieuwsitems.

Domstad-competities
Ondersteuning voor de intern georganiseerde Domstad-competities. Bekijk het programma en de stand, neem contact op met je tegenstanders en voer direct na de wedstrijd de uitslag in.

De volgende competities worden ondersteund:
- Alternatieve competitie (juni);
- Open Indoor Wintercompetitie;
- Zondag Outdoor Wintercompetitie.

Domstad-activiteiten
Overzicht van activiteiten die dit jaar worden georganiseerd.

KNLTB-links
Volg je eigen competitieteam of je andere favoriete teams in de Voor- en Najaarscompetitie van de KNLTB.

Tennisnieuws
Bekijk het laatste nationale en internationale tennisnieuws vanuit diverse bronnen.

Tennisweer
Bekijk het actuele weer en de weersvoorspelling voor ons tennispark.

Privacy statement

Als je deelneemt aan een interne competitie van TC Domstad zijn je contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres) en je profielfoto (indien ingesteld in de app) zichtbaar voor de andere deelnemers in je poule. Zodoende kunnen ze contact met je opnemen om bijv. een wedstrijd te verzetten of een uitslag te corrigeren. Na één jaar worden de gegevens automatisch verwijderd.

Feedback

De TC Domstad-app is gratis. Maar je kunt iets terugdoen: geef problemen door aan de webmaster, of via de feedback-optie in de app. Ook al lijkt een probleem generiek, ga er niet vanuit dat iemand anders het wel meldt; vaak treden problemen namelijk alleen op bij specifieke toesteltypes.

Ook suggesties voor verbetering of nieuwe features zijn welkom. En heb je ideeën voor een app op heel ander vlak, dan kan je ook contact opnemen met webmaster.