Feedback

Vacatures bestuur en commissies

Momenteel staan de volgende vrijwilligersfuncties open.

Jeugdcommissie

Vacature Jeugdcommissie

Heb jij passie voor onze jeugd?

Bij de Jeugdcommissie hebben we plek voor een nieuw lid. Wees welkom in een enthousiast team van zes mensen met passie voor het jeugdtennis.

Wat ga je doen?

Je bent actief met de organisatie van evenementen en activiteiten. Je praat mee over het jeugdbeleid en onze nieuwe ambities. En je geniet volop van het enthousiasme van de kinderen! Vergaderen doen we efficiƫnt en niet vaker dan nodig. We zoeken versterking omdat de jeugd groeit en wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Interesse?

Heb je interesse, stuur dan een email met je motivatie aan de Jeugdcommissie. Je kunt ook eerst bellen met Martin Verspeek (voorzitter JC), 06-26462906.

Parkcommissie

Onder het motto vele handen maken licht werk, zoekt de parkcommissie uitbreiding voor de navolgende taken.

  • Verder ontwikkelen van het park; denk hierbij aan deelnemen (en of leiding geven) aan onderzoek vervanging banen, uitbreiding met padelbanen, ontwikkeling parkzone langs Amsterdams Rijnkanaal en het verder ontwikkelen van een duurzaam park.
  • Het op gezette tijden motiveren van leden om een handje uit te steken, door het organiseren van bijvoorbeeld een aantal klusdagen. (Of die wellicht zelf handig genoeg zijn).
  • Het organiseren van de de Open Indoor Wintercompetie in de hal.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de voorzitter van de Parkcommissie Sanne van Bruijnsvoort, 06-31950597.

Vrijwilligers voor nieuwe initiatieven

Het bestuur is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het opzetten van nieuwe initiatieven. Zo is er behoefte aan iemand die nieuwe leden opvangt en hen wegwijs maakt, zodat leden ook graag lid blijven. Er is behoefte aan een aantal vrijwilligers die zich bezig houden met het organiseren van activiteiten overdag. Bijvoorbeeld bij het organiseren van een Eendagstoernooi, maar ook zoekt het bestuur hulp voor het verder ontwikkelen van Senioren Plus tennis.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Verenigingsmanager, 030-2930897 of loop op maandag, woensdag of donderdag even binnen bij haar.