Feedback

Vacatures bestuur en commissies

Momenteel staan de volgende vrijwilligersfuncties open.

Lid Sponsorcommissie

Dat TC Domstad een leuke tennisvereniging is, heb je waarschijnlijk al op en rond de banen ondervonden. Heb je ook zin om je verdienstelijk te maken voor de club zelf? De sponsorcommissie is momenteel op zoek naar een nieuwe commissiegenoot, die bereid is om actief sponsoren te werven binnen het uitstralingsgebied van de vereniging en de contacten met bestaande sponsoren te onderhouden.

De sponsorcommissie heeft als doel om nieuwe sponsors te werven. Sponsorinkomsten zijn naast contributies immers een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging, bijvoorbeeld om ons park te verfraaien. Naast het genereren van sponsorinkomsten is de sponsorcommissie ook verantwoordelijk voor het bevorderen van de onderlinge contacten tussen de sponsoren en de vereniging. Dat doen wij onder andere door het jaarlijks organiseren van een sponsorbijeenkomst. In het kader van het nieuwe beleidsplan heeft de commissie een aantal nieuwe sponsoractiviteiten bedacht die de commissie met jou verder wil uitwerken. Spreekt dit je aan?

Functieomschrijving

Net zoals elk ander lid denk je mee over het sponsorbeleid, aanbiedingen en leuke activiteiten voor de sponsoren. Bovendien is het belangrijk TC Domstad en gelieerde bedrijven op de kaart te zetten bij een breed publiek. De belangrijkste kerntaken zijn:
- Werven van nieuwe sponsoren
- Opstellen van sponsorcontracten
- Relatiebeheer van sponsoren
- Ontwikkelen van nieuwe sponsoractiviteiten
- Organiseren van sponsoractiviteiten

Tijdsbesteding

De sponsorcommissie komt gemiddeld één keer per vier weken bij elkaar om de voortgang te bespreken en de werkzaamheden te verdelen. De tijdsbesteding is mede afhankelijk van het aantal door jou te verrichten werkzaamheden en kan naar eigen inzicht worden ingevuld. Het zou fijn zijn als je vanaf januari of februari 2018 beschikbaar bent.

Ben jij de netwerker met creatieve geest die we zoeken? Heb je zin om met een gezellige, gemotiveerde club mensen samen te werken? Meld je dan aan door een email te sturen naar de Sponsorcommissie of neem direct contact op met Jochem de Boer, 06-21833530. We horen graag van je!

Ledenadministratie

Hoofdtaak
- Voert de ledenadministratie en houdt deze up-to-date
- Verwerkt de inschrijvingen van nieuwe leden
- Levert op verzoek ledenlijsten aan
- Meldt alle (nieuwe) leden aan bij de KNLTB, geeft mutaties door en meldt opzeggers af
- geeft aan welke facturen er verstuurd moeten worden en zet deze klaar voor training en contributie
- houdt toezicht op de betalingen en communiceert met het bestuur/penningmeester/Marian

Kerncompetenties
- Accuraat
- Kennis van automatische gegevensverwerking
- Communicatief vaardig

Reageren kan aan het Bestuur.

Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie (Accie) is het hele jaar door actief met het organiseren van leuke en gezellige activiteiten voor alle tennisniveaus en leeftijden zoals de winteroutdoorcompetitie, het nieuwjaarstoernooi, openingstoernooi, feestjes en, als hoogtepunt van het jaar, de altijd gezellige clubkampioenschappen.

We zijn op zoek naar een enthousiasteling die ons niet alleen komt helpen met de organisatie van de vaste activiteiten, maar ook meedenkt met nieuwe activiteiten of elementen. Vergaderen doen we ongeveer elke zes weken. De vergaderingen zijn kort en krachtig en sluiten we altijd af aan de bar. Wil jij ons team per direct versterken: stuur dan voor 1 december een mail aan de Accie waarin je jezelf voorstelt en aangeeft waarom jij van toegevoegde waarde zal zijn.

De Open Domstad Commissie zoekt versterking!

Wil jij helpen bij de organisatie van het grootste tennistoernooi van Utrecht, een week vol gezelligheid voor spelers en toeschouwers neerzetten en zowel de recreatieve als de prestatieve spelers een onvergetelijk toernooi bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jóú!

We zijn op zoek naar twee enthousiastelingen die vanaf januari met ons aan de slag willen om Open Domstad 2018 tot een groot succes te maken. Lijkt je dit wat? Stuur dan voor 1 december 2017 een mail aan de toernooicommissie met je naam en je motivatie.

Jeugdcommissie

Vacature Jeugdcommissie

Heb jij passie voor onze jeugd?

Bij de Jeugdcommissie hebben we plek voor een nieuw lid. Wees welkom in een enthousiast team van zes mensen met passie voor het jeugdtennis.

Wat ga je doen?

Je bent actief met de organisatie van evenementen en activiteiten. Je praat mee over het jeugdbeleid en onze nieuwe ambities. En je geniet volop van het enthousiasme van de kinderen! Vergaderen doen we efficiënt en niet vaker dan nodig. We zoeken versterking omdat de jeugd groeit en wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Interesse?

Heb je interesse, stuur dan een email met je motivatie aan de Jeugdcommissie. Je kunt ook eerst bellen met Martin Verspeek (voorzitter JC), 06-26462906.

Parkcommissie

Onder het motto vele handen maken licht werk, zoekt de parkcommissie uitbreiding voor de navolgende taken.

  • Verder ontwikkelen van het park; denk hierbij aan deelnemen (en of leiding geven) aan onderzoek vervanging banen, uitbreiding met padelbanen, ontwikkeling parkzone langs Amsterdams Rijnkanaal en het verder ontwikkelen van een duurzaam park.
  • Het op gezette tijden motiveren van leden om een handje uit te steken, door het organiseren van bijvoorbeeld een aantal klusdagen. (Of die wellicht zelf handig genoeg zijn).
  • Het organiseren van de de Open Indoor Wintercompetie in de hal.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de voorzitter van de Parkcommissie Sanne van Bruijnsvoort, 06-31950597.

Vrijwilligers voor nieuwe initiatieven

Het bestuur is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het opzetten van nieuwe initiatieven. Zo is er behoefte aan iemand die nieuwe leden opvangt en hen wegwijs maakt, zodat leden ook graag lid blijven. Er is behoefte aan een aantal vrijwilligers die zich bezig houden met het organiseren van activiteiten overdag. Bijvoorbeeld bij het organiseren van een Eendagstoernooi, maar ook zoekt het bestuur hulp voor het verder ontwikkelen van Senioren Plus tennis.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Verenigingsmanager, 030-2930897 of loop op maandag, woensdag of donderdag even binnen bij haar.