Feedback

TC Domstad Wintersport 2018

Aankondiging

Wintersport 2018

Das wird die zweite Auflage der TC Domstad Skiurlaub! TC Domstad organisiert wieder ein langes Wochenende im Schnee. Und diesmal gehen wir nach Saalbach!

Afgelopen januari is voor het eerst de enige echte TC Domstad Wintersport georganiseerd, naar Flachau in Oostenrijk. Met maar liefst 43 Domstadters hebben we daar prachtige dagen in de sneeuw beleefd! Overdag lekker skiën en 's avonds gezellig samen naar de après-ski. Unaniem een belachelijk groot succes! Dit had een opvolging nodig en daarom is hier de tweede editie. Inschrijven kan via de link onderaan deze pagina!

Tagesordnung

Wintersport 2018

Op donderdagochtend 18 januari 2018 kom je aan bij Residence Saalbach in Saalbach, Oostenrijk.

Je mag wederom zelf bepalen hoe je in Saalbach komt (per auto, vliegtuig of busjes) en met wie je op plaats van bestemming aankomt. Eenmaal aangekomen, kun je, indien nodig, je ski/snowboard-materiaal ophalen en gelijk de piste op. Aan het eind van de middag trappen we de après-ski party af in de Bauers Schi Alm of Hinterhag Alm. De skidagen en overnachtingen zijn als volgt: donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018. In navolging van afgelopen jaar zal er waarschijnlijk een groepsdiner georganiseerd worden op zaterdagavond; het staat je uiteraard vrij om hieraan mee te doen.

De prijs van de wintersport is € 390,-

Inclusief:
- Drie overnachtingen in Résidence Saalbach
- Verblijf op basis van logies met ontbijt
- Toegang tot het wellnesscenter met sauna
- Skipas voor drie dagen Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn
- Linnenpakket (bedlinnen en handdoeken)
- Toeristenbelasting
- Eindschoonmaak
- Reserveringskosten
- Calamiteitenfonds
- De enige echte Domstad accessoire

Vervoer

De reis is exclusief vervoer. Vervoer kan indien nodig (± € 80,-) geregeld worden. De Snowcie vervoers­commissaris zal hiervoor met een plan komen als duidelijk is wie nog vervoer nodig heeft. Geef dit dan aan op de inschrijf­pagina bij Sunweb.

Bij gebruik van eigen vervoer kun je ervoor kiezen om ‘s nachts te reizen of zelf een overnachting te regelen voor woensdagavond 17 januari. Ook voor het groepsvervoer zullen we in overleg bepalen of er woensdag­nacht gereden zal worden, of dat er ergens overnacht gaat worden.

Langer blijven?

Wil je langer blijven dan de drie dagen die wij aanbieden? Dan kun je, na boeking via onderstaande link, apart met Sunweb contact op nemen om de rest van je eigen boeking te regelen.

Inschrijven

De inschrijving gaat dit jaar direct via Sunweb. Inschrijven kan hier: Inschrijven Sunweb

Na inschrijving zal er binnen zeven dagen een aanbetaling moeten volgen om je boeking definitief te maken. Het resterende bedrag dient uiterlijk zes weken voor aanvang te worden voldaan.

De inschrijfsite sluit op 9 november 2017. Hierna is het ook niet meer mogelijk om kosteloos wijzigingen door te voeren.

Heb je vragen? Mail de SnowCie!